Toate preturile de pe site sunt costuri unice, nu reprezinta abonamente lunare sau anuale!! Odata achizitionat un produs, beneficiati de dreptul de utilizare pe viata, fara nici o alta taxa anuala!

Posted on

ECDL – prezentare generala

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit standard de certificare a abilităților de utilizare a computerului, recunoscut la nivel internaţional. Permisul ECDL este folosit şi recunoscut în peste 100 de țări  de către companii de renume, în administraţie sau de instituţii de învăţământ de prestigiu. În afara Europei, programul este denumit International Computer Driving Licence (ICDL).

Valabilitatea Permisului ECDL

Permisul ECDL obţinut în România este valabil în oricare ţără din lume în care este recunoscut standardul ECDL/ICDL. Permisul ECDL nu are limită de valabilitate în timp, competențele digitale fiind certificate pe viață, în conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul susținerii examinării.

Cui se adresează certificările ECDL?

 Tineriieleviistudențiifuncționarii publici sau angajații  în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor ECDL. Nu există limită de vârstă pentru înscrierea în programul de certificare ECDL.